تعطیلات تابستانی دانشگاه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، فعالیت های اداری دانشگاه از تاریخ 8 لغایت 21 مرداد ماه تعطیل می باشد.

لذا از کلیه دانشجویان، فارغ التحصیلان و ... تقاضا می گردد از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایند.

آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1401 از 1 تیر

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از سازمان سنجش کشور دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 از امروز 31 خرداد ماه در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اول تا چهارم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته نمایند.

ضمناً نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ نیمه اول شهریورماه اعلام می‌شود تا پذیرفته‌شدگان از اول مهرماه بتوانند در کلاس‌های دانشگاه محل پذیرش حضور یابند.

لازم به ذکر است دانشگاه صبا ارومیه در چهار رشته "مهندسي عمران گرايش مهندسي محيط زيست، اقتصاد كشاورزي گرايش اقتصاد توليد و مديريت واحدهاي كشاورزي، علوم ومهندسي باغباني گرايش درختان ميوه ، علوم و مهندسي صنايع غذايي گرايش درختان میوه " به شرح ذیل دانشجو می پذیرد.

دوره تحصیلی

کد رشته محل

عنوان رشته محل

ظرفیت پذیرش (نفر)

جنس پذیرش

مهندسي عمران گرايش مهندسي محيط زيست

اقتصاد كشاورزي گرايش اقتصاد توليد و مديريت واحدهاي كشاورزي

علوم ومهندسي باغباني گرايش درختان ميوه

علوم و مهندسي صنايع غذايي گرايش درختان میوه

زن و مرد

بدینوسیله برنامه امتحانات نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی موسسه صبا در فایل PDF زیر به اطلاع می‌رسد.

دانلود فایل pdf برنامه امتحانی

ثبت نام در مقطع کاردانی به کارشناسی دانشگاه صبا

ثبت نام در مقطع کاردانی به کارشناسی دانشگاه صبا

دانشگاه غیردولتی صبا ارومیه در مقطع کاردانی به کارشناسی بدون کنکور، رایگان ثبت نام می نماید.

?مدرک تحصیلی صادر شده توسط دانشگاه غیردولتی صبا از حیث ارزش تحصیلی با دانشگاه های دولتی و سراسری دارای اعتبار یکسان بوده و شهریه دانشگاه بسیار پایین می باشد.

⏰جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به ساختمان اداری دانشگاه به آدرس بلوار جام جم، پلاک 12مراجعه فرمایید.
☎️شماره تماس مستقیم: 33477176-044
 داخلی 13

2326 -مهندسي حرفه اي صنايع شيميايی

2886- مهندسي حرفه اي كامپيوتر نرم افزار

3399 -  مهندسي حرفه اي معماري

4296 - مهندسي منابع طبيعي گرايش محيط زيست

4400 - مهندسي توليدات گياهي گرايش باغبانی

4464 - مهندسي علوم و صنايع غذايی

اطلاعیه مهم امتحانات حضوري

1- بهمراه داشتن کارت دانشجویی و کارت آزمون،کارت واکسیناسیون در جلسه امتحانی براي دانشجویان موسسه و دانشجویان مهمان الزامی است. بدیهی است از حضور در جلسه امتحان آندسته از دانشجویانی که بدون مدارك فوق مراجعه نمایند، ممانعت بعمل خواهد آمد.

2-  از آنجا که پس از بسته شدن درب سالن هاي امتحانی (درراس ساعت مقرر) از ورود افراد ممانعت خواهد شد، لذا مقتضی است دانشجویان محترم یک ربع قبل از شروع امتحان در محل حضور یابند.

3-  به همراه داشتن کیف ، کتاب ،جزوه ، هر نوع ماشین حساب کامپیوتري، کامپیوترهاي جیبی ، دستگاه MP4 ، تلفن همراه و ... که حاوي مطالب درسی باشند در امتحانات ممنوع می باشد.

اداره امتحانات و ارزشیابی