با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و  عرض تبریک و تهنیت قبولی خواهران و برادران عزیزی که در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه صبا قرار گرفته اند می رساند  زمان ثبت نام حضوری از روز شنیه  مورخه 1401/07/02  به شرح ذیل می باشد که عزیزان می توانند با مراجعه به آدرس دانشگاه (ارومیه بلوار جام جم - پلاک 12 موسسه آموزش عالی صبا ) و با در دست داشتن مدارک زیر نسبت به ثبت نام حضوری اقدام نمایند.

مدارک لازم

-   اصل شناسنامه و کارت ملی

شش قطعه عکس

-    اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره دوم متوسطه مبنی بر فارغ التحصیلی تا حداکثر آخر شهریور ماه به همراه کارنامه کل  برای داوطلبان نظام 6-3-3

و یا اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره متوسطه و اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره پیش دانشگاهی مبنی بر فارغ التحصیلی تا حداکثر آخر شهریور ماه به همراه کارنامه ها برای داوطلبان سالی واحدی

- رسیدهای مربوط به صدور تاییدیه تحصیلی هم برای مدرک دیپلم و هم برای پیش دانشگاهی (برای داوطلبان نظام آموزشی 6-3-3 فقط برای مدرک دیپلم):

(با مراجعه دانشجو به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به آدرس emt.medu.ir  و پس از پرکردن اقلام داده ای، یک کدرهگیری دریافت میکنید.   دانشجو کدرهگیری اخذ شده را به بخش ثبت نام تحویل دهد.)

-     برای داوطلبان پسر : کارت پایان خدمت یا معافیت دائم  و برای متقاضیان مشمول نظام وظیفه، اصل برگه ی مربوط به معافیت تحصیلی دوره ی دبیرستان  و معافیت تحصیلی صادرشده کارشناسی از سوی پلیس+10 /–

-     (برای دریافت معافیت تحصیلی  با در دست داشتن اصل مدارک تحصیلی و برگه ی قبولی سازمان سنجش نیز میتوانید به دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید.)

- فرمهای تکمیل شده فرهنگی و کد رهگیری سنجش سلامت و سنجش روان