آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1401 از 1 تیر

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از سازمان سنجش کشور دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 از امروز 31 خرداد ماه در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اول تا چهارم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته نمایند.

ضمناً نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ نیمه اول شهریورماه اعلام می‌شود تا پذیرفته‌شدگان از اول مهرماه بتوانند در کلاس‌های دانشگاه محل پذیرش حضور یابند.

لازم به ذکر است دانشگاه صبا ارومیه در چهار رشته "مهندسي عمران گرايش مهندسي محيط زيست، اقتصاد كشاورزي گرايش اقتصاد توليد و مديريت واحدهاي كشاورزي، علوم ومهندسي باغباني گرايش درختان ميوه ، علوم و مهندسي صنايع غذايي گرايش درختان میوه " به شرح ذیل دانشجو می پذیرد.

دوره تحصیلی

کد رشته محل